Yogaundervisere

Yogaundervisere

Anja Enemark

Født i 1977 og har siden 1994 været frivillig gymnatik-instruktør i den lokale idrætsforening. Jeg startede med at undervise i yoga i februar 2016. Jeg er ansat ved Thomsen Fysioterapi & Osteopati, hvor jeg har flere yogahold, og derudover er jeg ansat i idrætsforeningen SMIFF09 som aktivitetskonsulent.

Uddannelse:
  • Certificeret kontoryoga instruktør - 2017
  • Overbygning, yoga - Hands on, DGI - 2016
  • Yoga instruktør, DGI - 2016
  • Vejleder i gymnastik og fitness, DGI - 2014
  • Pædagog – 2002
Underviser her:
www.thomsen-fys.dk/holdtraening/yoga/
Facebook: Thomsen Fysioterapi & Osteopati
www.smiff.dk/Yoga
Facebook: Yoga i SMIFF - for alle SMIFF Gymnastik Harridslev
Tlf: 22177192
Mail: gymnastikanja@gmail.com

Anne Murray

Jeg startede med at  dyrke yoga i Norge i 2014 hvor jeg boede i et bofællesskab, hvor der  også boede en yogalærer. Der fik jeg  en til en undervisning i hatha yoga 2-3 gange om ugen i en periode på 4 måneder. Tilbage i Danmark er jeg blevet særligt glad for yin yoga. Udover min egen yoga praksis har jeg taget en uddannelse  i børneyoga hos Yoga Rollinger i Esbjerg og i Hatha Yoga hos Nina Pfeiffer, Mind and Motion & Mindful yoga i Århus.

Underviser her:
Vesterbakkeskolen (kun for elever på skolen)
vesterbakkeskolen.dk
Tlf: 30249204
Mail: annemurray1006@gmail.com

Anni Cedergren

Exam. Yogalærer ved Dansk Yoga i 2003. Har siden 2003 undervist ved FOF Underviser i Hatha Yoga for begyndere og øvede. Undervisningen foregår i Assentoft og i Randers v/FOF.

Underviser her:
www.fof.dk/randers/
Facebook: FOF Randers

Bethina Meineche

Jeg er uddannet yogalærer med en YTT uddannelse i Vinyasa flow, Hatha Yoga fra Ashiyana Yoga School, Goa i Indien Certificeret af Yoga Alliance, ”Yoga mod stress” v/ Anne Goncalves.
Deltager løbende i workshops og har flere års egen yoga praksis bag mig.
Vinyasa flow, Hatha yoga: en dynamisk yogaform, hvor stillingerne sammensættes i et flydende tempo. Åndedrættet og bevægelsen flyder sammen. Vi styrker, smidiggør og balancerer. Vi arbejder fra "gørens tilstand" til "værens tilstand" meditativt.
Soft & Still: til dig der i kærlig omsorg har brug for 'at trække stikket ud' for en stund og komme helt ned i gear. Mange af os lever i en hektisk hverdag med mange stimulis og indtryk. På denne klasse hjælper vi kroppen til at falde til ro.
Yoga mod stress forløb: kontakt mig for nærmere info.
Alle kan deltage. Glæder mig til at møde dig.

Underviser her:
www.b-yoga.dk
Facebook: B-Yoga
Instagram: byoga.dk

www.supersaas.dk/schedule/TitaliYoga/Yoga_Hold
Facebook: Titaliyoga

Tlf: 60377919
Mail: info@b-meineche.dk

Bettina Rosendal Kurth

Jeg er indehaver af Jordemorderiet  et privatejet firma stiftet i 2015. Jeg har en fortid i noget så forskelligartet som helsekostbranchen og kunstakademiet i Århus. Jeg er uddannet Jordemoder, FDZ zoneterapeut og Hatha/Vinyasa yoga lærer, og har et års psykomotorisk terapeut uddannelse i bagagen. Jeg har gennem årene dygtiggjort mig og ajourfører løbende min viden og kunnen med kurser og videreuddannelse indenfor Posturologi, Øreakupunktur, Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR), Kranio-Sakral-Terapi (KST) til spædbørn/børn, Babyzoneterapi, Rebozomassage, Yogaterapeutik, Homøopatisk Antroposofisk Medicin til kvinder og børn, Naturlægemidler og kosttilskud. Jeg har frem til dec. 2015 været fastansat på Afdelingen for kvinder og fødsler på Aarhus Universitetshospital, Skejby. Mit firma Jordemoderiet har til huse på min privatadresse i Langå, men der kan i visse tilfælde laves særaftaler hvor jeg kommer hjem til dig.

Underviser her:
www.jordemoderiet.dk
Facebook: Jordemoderiet
www.fof.dk/randers/
Facebook: FOF Randers
Tlf: 60772704
Mail: rosendalkurth@mail.dk

Birgitte Kannegaard Lybæk

Jeg har siden 2008 arbejdet som naturdagplejer og fået et stort kendskab til børns adfærd og set hvilke krav de bliver mødt med i en tidligere og tidligere alder. Jeg uddannede mig derfor til børneyogalære i 2018 hos Yogarollingerne og vil gennem børneyogaen hjælpe børnene til at stå stærkere. Til dagligt bruger jeg børneyoga i min egen dagpleje og i de større legestuegrupper i dagplejen i Randers Kommune. Sideløbende tilbyder jeg aldersopdelte hold i børne- og familieyoga og laver skræddersyede forløb til institutioner, skoler, private, foreninger mm. Se holdene på facebook eller få mere info på hjemmesiden.

Underviser her:
www.yogierne.dk
Facebook:
Yogierne - Børneyoga
Tlf.: 53328379

Bolette Visholm

Bolette holder til i byens mindste shala i Dronningborg. Her har hun sin egen lille YogaOase, hvor haven, krystaller og doTERRA-olier er en naturlig del af den yoga der praktiseres. Bolette er egentlig uddannet Ashtangayogalærer, men har kastet sin kærlighed på kundalinien - certificering heri med afslutning november 2019. Til dagligt underviser Bolette i folkeskolen, hvor flere af byens børn får glæde af den leg og ro som hendes børneyogatimer danner rammen for. Hvis du som barn eller voksen ønsker at lave yoga, meditere og synge mantraer sammen med mig så ring på tlf. eller skrive via FB/Instagram. Underviser her: Facebook: YOGAOASEN Instagram: BolettesYogaOase

www.lisaerrebo.dk Facebook: Lisa Errebo - Yogagården Tlf: 27591250 Mail: bolettevisholm@gmail.com

Charlotte Maigaard Glud

Jeg er uddannet yogalærer ved Kristine Kusk Mikkelsen, Randers og har selv dyrket yoga siden 2012. Underviser her: www.fof.dk/randers/ Facebook: FOF Randers Tlf: 25606361 Mail: charlotte-mai@outlook.dk

Ellen Bygballe

Exam. Yogalærer fra Dansk Yoga i 1979.
Har siden undervist inden for almen fritidsundervisning og specialundervisning.

Underviser her:
www.fof.dk/randers/
Facebook: FOF Randers

Mail: e.bygballe@outlook.dk

Gitte Frydensberg Lauritsen

Jeg er uddannet Mediyoga instruktør med efteruddannelse i Mediyoga stress og udbrændthed. Jeg er mindfulness instruktør og derudover uddannet sygeplejerske med en Master i Sundhedspædagogik.

Underviser her:
Facebook: Mind & Body-Balance

www.fof.dk/randers/
Facebook: FOF Randers

Mail:gittefl64@gmail.com

Gitte Lanng

Jeg er uddannet yogalærer og tandplejer. Jeg har beskæftiget mig med yoga siden 2014, og jeg er eksamineret yogalærer fra Kristine Kusk Mikkelsen – 229 timer. Jeg har mit eget lille yogasted i Haslund, hvor jeg underviser. Alle kan være med i mine timer. Jeg underviser i rolig, blid og genopbyggende Hatha Yoga med stort fokus på åndedrættet.

="" a="">

Underviser her:
Haslund Yoga
Møllevangsvej 56
8940 Randers SØ

Tlf: 60164254
Mail: Lannggitte@gmail.com

Helene Dorf

Jeg er uddannet certificeret yogalærer fra yogauddannelsen i Aarhus ved Tanja Sofie Schøndorff i 2016 og underviser bl.a. i blid hatha yoga hos AOF Randers samt på Kulturkliniken i Kristrup.
Jeg er kunsthistoriker og er pt.  psykomotorikstuderende

Underviser her:
www.helenedorf.dk
Facebook: Psykomotorisk Terapeut Helene Dorf

www.aof-randers.dk
Facebook: AOF Randers

Mail: helenedorf@yahoo.dk

Helle Bonde

Jeg har siden primo 2018 undervist i Hatha yoga for medarbejdere ved Randers Kommune.
Underviser endvidere i Hornslet Idrætsforening og fra 2 sæson 2019 i eget yogastudie "Yoga v. Helle Bonde" på min private adresse Rosenholmvej 21 i Hornslet.

Facebook: Yoga v. Helle Bonde

Tlf: 51562727
Mail: hellebonde007@gmail.com

Helle Vinther

Jeg har arbejdet i fitnessverdenen siden 2009, og siden da har jeg undervist i rigtig mange forskellige holdformer. Hertil kan nævnes koncepthold såsom Bodypump, Bodycombat, Grit, Cxworx og Bodyflow.
Yderligere er jeg også uddannet TRX-instruktør har bare både arbejdet med folk individuelt samt på mindre hold.
På det seneste har jeg også begivet mig ind i yogaens univers, som jeg stadig udforsker og har dermed også uddannet mig som yogalærer ved Hamsa Yoga, samt taget en overbygning omkring bowspring og restorativ yoga.
Min filosofi er, at træningen skal tilpasses den individuelle person, både i forhold til træningsform men også i forhold til hvad der motiverer os hver især.
For mig personligt, handler det om at jeg elsker at blive klogere på min krop gennem bevægelse og forskellige bevægelsesmønstre.
Derfor bevæger jeg mig også på mange forskellige måder, lige fra Styrketræning, konditionstræning til yoga og alt andet der imellem.

Underviser her:
www.hellevinther.com
Facebook: Helle for yoga

www.lbpstrengthandfitness.dk
Facebook: LBP Strength & Fitness - PT Center

Tlf: 28557144
Mail: vinther3@msn.com

Henriette Rosendal Musallam

Jeg er indehaver af Rozendal og Autoriseret Fysioterapeut uddannet fra Aalborg i 2014. Jeg har tidligere arbejdet på klinik og har derved en bred erfaring.
Jeg har undervist i holdtræning i mange år heriblandt ældregymnastik, efterfødselsgymnastik, aerobic, dans og yoga.
Jeg brænder for at give den gode oplevelse videre og give folk en tryghed og god fornemmelse med hjem.
For at tilføre mig selv ny energi, dyrker jeg yoga, mindfulness og ikke mindst dansen.
For at give dig den bedste oplevelse vil jeg løbende holde mig opdateret gennem kurser/uddannelser, blandt andet:

2016 certificeret NLP Coaching Practitioner og vil derved kunne hjælpe dig målrette hen mod dine mål, store som små.
2016 certificeret Kontor-Yoga instruktør.
2015 Mulligan MWM; Introduction(I), Upper Quadrant(A) og Lower Quadrant(B).
2014 Uddannet Professionsbachelor i Fysioterapi fra UCN Aalborg. Har i den forbindelse taget kurser i Holland bl.a. i Kinetics Therapy samt Active Aging.
2006 DGI Aerobic instruktør

Underviser her:
www.rozendal.dk
Facebook: Rozendal

www.waterandwellness.dk
Facebook: Water & Wellness Randers

www.randers-fys.dk

Tlf: 29938285
Mail: info@rozendal.dk

Hening Wilsten

Jeg har over 1.000 timers intensive yogauddannelser i Danmark, Sverige, Indien, Mexico og Bali.

Jeg er certificeret yogalærer i Traditionel Tantra Yoga og Hatha Yoga.

Har de sidste 6 år undervist regelmæssig i Randers og Thailand. Blandt andet i "Gratis sommeryoga i Tøjhushaven", hos FOF Randers og på Randers Yoga Festival 2016/17.

Jeg deler min tilværelse mellem vores boliger i Randers og i vinterhalvåret i Thailand. I 2015 var jeg med til, at danne foreningen YogaRanders, hvor jeg var formand indtil 2019.

Underviser her:

www.fof.dk/randers/
Facebook: FOF Randers

Fra dec-feb på

The Beach Village, Thailand https://www.thebeachvillageresort.com/

Tlf: 40417533

Mail: hening@wilsten.com

Irrene Wilsten

Jeg har over 1.000 timers intensive yogauddannelser i Danmark, Sverige, Indien, Mexico og Bali.

Jeg er certificeret yogalærer i Asthanga Yoga, Traditionel Tantra Yoga og Hatha Yoga.

Har de sidste 6 år undervist regelmæssig i Randers og Thailand. Blandt andet i "Gratis sommeryoga i Tøjhushaven", hos FOF Randers og på Randers Yoga Festival 2016/17.

Jeg deler min tilværelse mellem vores boliger i Randers og i vinterhalvåret i Thailand. I 2015 var jeg med til, at danne foreningen YogaRanders, hvor jeg var aktiv i bestyrelsen indtil 2019.

Underviser her:

www.fof.dk/randers/
Facebook: FOF Randers

Fra dec-feb på

The Beach Village, Thailand https://www.thebeachvillageresort.com/

Tlf: 53571952

Mail: irrene@wilsten.com

Jette Bruun

Underviser her:
www.waterandwellness.dk
Facebook: Water & Wellness Randers

Tlf: 22743049
Mail: jettebruun@gmail.com

Judith Mikkelsen

Underviser her:
www.aof-randers.dk
Facebook: AOF Randers

Mail: judithmikkelsen15@gmail.com

June Skaaning

Jeg er uddannet og underviser i flere forskellige bevægelsesformer såsom: Yoga, Pilates, QiGong m.m. Jeg har i år undervist siden 2008 og har taget en del kurser og uddannelser samt jeg udvikler mig i takt med mine deltagere. Jeg underviser også sygdomsramte med forskellige diagnoser.Yogaen er det, der i dag fylder mest af min træning, foruden en del svømmeundervisning. Jeg har holdundervisning i flere foreninger i Randers. Som selvstændig har jeg hold i Randers, i Psykiatriens Hus på Gl. Hadsundvej samt i udkanten af Randers - Langå, Assentoft, Råsted, Enslev og True. Desuden tager jeg gerne ud til forskellige event, du giver mig blot et ring/sms/mail. Underviser her: www.yogalates.dk Facebook: Yoga med June www.waterandwellness.dk Facebook: Water & Wellness Randers www.rgfgym.dk Facebook: Randers Gymnastiske Forening www.vorupfbgymnastik.dk Tlf: 26732571 Mail: june@yogalates.dk

Jytte Hougaard Mikkelsen

Jytte Hougaard Mikkelsen, født 9. maj 1966.
Indehaver af Hudplejeinstituttet Randers og Hi Yoga, som er beliggende Kirkegade 1, 8900 Randers C.
Uddannet yogainstruktør i 2014 af Soham Johansen og Simon Krohn hos Hamsa Yoga Studio, og har siden undervist Hatha/Vinyasa Yoga i eget Yoga Studio.
="" a="">

Underviser her:
www.hudplejeinstituttetranders.dk Facebook: Hudplejeinstituttet Randers Tlf: 86408340 Mail: kontakt@hiranders.dk

Kirstine Lænø

Jeg har dyrket yoga on/off i flere år, men valgte så at tage ashtanga yoga teacher training ved ashtanga yoga shalaen i århus, hvor jeg blev færdig uddannet yoga underviser i 2017 (Yoga alliance 200+ hour standard level). Derudover er jeg fysioterapeut studerende, og tager også min viden derfra med i undervisningen.

Tlf: 40434319
Mail: kirstinekisser@hotmail.com

Kristine Mikkelsen

Jeg arbejder som yogalærer og psykoterapeut i Center for Terapi og Selvudvikling i Randers. Det er her mine yogahold og yogalærer uddannelse udbydes. Jeg har dyrket yoga siden 1998 på mange forskellige hold og ved forskellige lærere. Jeg har en 2-årig uddannelse til yogalærer (2010) indenfor Klassisk Hatha Yoga v. Jette og Hartwig Quelle.
Siden 2001 har jeg beskæftiget mig intensivt med terapi, selvudvikling og meditation. Herunder blandt andet en 4-årig uddannelse til Psykoterapeut – ud fra et spirituelt livsperspektiv, fra Center for Selvudvikling i Århus.
Jeg har i min egen personlige proces vægtet bevægelse og kroppen som en vigtig vej ind i følelserne og ind i en større balance. Yoga har derfor i mange år fungeret som en integreret del af en bredere livspraksis sammen med selvudvikling og meditation. Jeg er optaget af den fordybelse, som yoga og meditation kan give - ro, glæde og dyb centrering i kroppens rum.

Underviser her:
www.kristinemikkelsen.dk
www.yogauddannelse-randers.dk

www.centerforterapiogselvudvikling.dk

Tlf: 22547615
Mail: kristinemikkelsen@hotmail.com

Laura Lind Krossing

Jeg har dyrket yoga siden 2012. I 2016 tog jeg en børneyogauddannelse hos Helle Nissen - yogarollinger. Derefter startede jeg mit første hold op i Hornbæk gymnastikforening. Jeg har derudover også brugt børneyogaen i den vuggestue jeg arbejder i.

Underviser her:
www.hgf-randers.dk/Børnehold-TILMELDING
Facebook: Hornbæk Gymnastik Forening, Randers

Tlf: 42228132
Mail: laurakrossing@hotmail.com

Lisa Errebo

Jeg har mit eget yoga studie ”Yogagården” på en landejendom nord for Randers. Jeg er gift med Rasmus og sammen har vi 3 børn. Passioneret omkring bevægelse og velvære, både fysisk og mentalt. Jeg har mere end 700 timers yoga og mindfullness uddannelser bag mig bl.a. inden for Hatha Yoga, Yin Yoga, Vinyasa, Ashtanga Yoga og Strala Yoga.
”Yogaen handler for mig, om at lytte til min krop, mærke hvad den har brug for, lade mit åndedræt guide mig og være god ved mig selv”.
Mine ugentlige yogatimer består primært af Strala Yoga der bygger på naturlig bevægelse med fokus på bløde rolige bevægelser. Derudover underviser jeg også i CrossYoga, en sammensætning af Crossfit og Yoga, der giver en stærk træning til krop og sind.

LisaUnderviser her:
Yogagården
Facebook: Lisa Errebo - Yogagården

Facebookgruppe: Lisa Errebo - gruppe til yoga og olienørderi

Tlf: 31629904
Mail: lisa@fitogwell.dk

Lise Pilgaard

Jeg er født i 1976, og har praktiseret og undervist i yoga siden 1996. Jeg underviser ud fra værdierne at krop, sind og sjæl har brug for at være i både yin og yang – gøren og væren. Derfor underviser jeg i både yang yoga, yin yoga og yantra akupressur yoga i i min yoga shala Ny Yoga shalaen, som ligger i Langgade i Randers
Jeg er livsstilscoach, kropsbehandler og yogalærer  – og desuden clairvoyant rådgiver, reiki healer og gong/lydterapeut. Det er gennem en kombinationen af alle disse elementer, jeg adskiller mig fra andre behandlere og rådgivere.
Jeg er uddannet ashtanga yogalærer og yin yogalærer, samt uddannet indenfor hypnoterapi, BARS, healing, claivoyance, gong/lydterapi, mindfulness og meditation.

Underviser her:
nyyoga.dk
Facebook: NY KURS - Lise Pilgaard
Ny Yoga - Lise Pilgaard

www.waterandwellness.dk
Facebook: Water & Wellness Randers

Tlf: 22984538
Mail: pilgaardlise@gmail.com

Marina Sosa

Jeg kommer fra Argentina og jeg bor i Randers. Jeg har praktiseret yoga siden 2011. I 2016, efter et års studie, blev jeg yogainstruktør i Ayur Yoga Vital fra Natha Siddha-traditonen. Ayur Yoga Vital er et levende, moderne system, der har formået at fange forskellige gamle orientalske metoder og teknikker fra Indien og tilpasse dem til Vesten, altid værne om dens essens. Siden da har jeg undervist i Argentina og i Aarhus. For mig er yoga en livsstil, det er den vej, der tillader os selvopdagelse, selvtransformation, og det er det, jeg lærer mine studerende. Jeg er også en Reiki-udøver.

 

Tlf.: 60562694

Mail: marinasosa113@gmail.com

 

Mai Klemmensen

Jeg er uddannet yogalærer, billedkunstner og pædagog. Jeg har beskæftiget sig med yoga siden 1997 og er eksamineret yogaunderviser fra Mind & Motion i Århus.

Underviser her:
www.centerforterapiogselvudvikling.dk

www.fof.dk/randers/
Facebook: FOF Randers

Mail: mai.klemmensen@gmail.com

Micchelle Jacobsen

Formidler hendes sjælskald igennem ceremonier, kvindecirkler, yoga og 1:1 session, dette foregår med byggesten på en dyb kærlighed og integritet med mål om at inspirere andre til at finde hjem, hjem i vores essens. Vi er i sandhed den vi ALTID har ventet på.
Micchelle er en dedikeret spirituel kvinde, med livets skole som den vigtigste lære.
Derudover baggrund som social-special pædagog og 200 timers certificeret yogalærer fra Arhanta Yoga Ashram 2017. Herudover har hun studeret forskellige kurser og uddannelser indenfor kvindens essens og visdom, healing, lydens kraft, shamanisme og yoga i sine mange aspekter.

Underviser her:
Facebook: Rise In Love - Our Divine Nature

Facebook: Randers City Camp

www.supersaas.dk/schedule/TitaliYoga/Yoga_Hold
Facebook: Titaliyoga

Mail: RiseInLove@outlook.dk

Nikolaj Holme Hansen

Jeg er uddannet yogainstruktør fra Ajarya Yoga Academy i Indien. Jeg bruger yoga til at mildne mine symptomer på sclerose.
Jeg har siden 2012 praktiseret ashtanga vinyasa yoga, en fysisk krævende yogaform. Herudover laver jeg også restorativ og meditativ yoga, som hjælper mig med mine symptomer på sclerose.
Min holdning er, at yoga er noget alle kan lave, bare de får de rigtige versioner af stillinger. Stemningen på mine timer er afslappet og jeg mener, at der skal være plads til at stå at grine lidt af sig selv, når vi står og sveder i yogastillingerne.
Udover at være uddannet  yoga-instruktør, er jeg også cand.mag i religionsvidenskab fra Aarhus Universitet, med speciale i moderne  yoga.

Underviser her:
www.fof.dk/randers/
Facebook: FOF Randers

Tlf: 25399682
Mail: nikolaj.hansen86@gmail.com

Patricia Ryan

Jeg er en varme elskende, yoga-teknik nørd og indisk mytologi entusiast. Jeg underviser i Flowyoga, Ashtanga yoga, Børneyoga og Yoga Nidra.
Jeg ELSKER at undervise. Hos mig for du masser af glæde og smil. Teknik og historie. Varme, udfordring og leg. Fordybelse og ro.
Namaste ❤
Undeviser her:
Blueyoga.dk
Facebook: Blueyogadk
Instagram: Blueyogadk

www.supersaas.dk/schedule/TitaliYoga/Yoga_Hold
Facebook: Titaliyoga

www.fitnessworld.com/dk2/find-center/randers-thors-bakke

www.ifalliancen.dk

Tlf: 31181643
Mail: Blueyoga@mail.com
eller patriciaryan87@hotmail.com

Pernille Lovise Madsen

Jeg er en erfaren underviser. I min undervisning vil du blive guidet roligt og præcist. Min særlige interesse er gennem den kropslige praksis og åndedrætsbevidsthed at styrke modet til at give sig hen, mærke efter og lære sig sig selv bedre at kende efterhånden som kroppen (gen)finder hvile.

Underviser her:
pernillelovise.dk
Facebook: Pernille Lovise Yoga

Tlf: 61688604
Mail: lovise1980@gmail.com

Randi Sesse Kjær

Jeg blev uddannet Yoga- og Meditations- instruktør i april 2017, fra Nada Yoga School, Rishikesh, Indien.
Derudover har jeg en uddannelse som Psykomotorisk Terapeut fra Professionshøjskolen UCC, færdiggjort i januar 2016.
Endvidere har jeg en del erfaring inden for dans, teater, stemme og kontaktimprovisation.
Har undervist ved Århus Yogafestival 2019.
Jeg arbejder med forbindelsen mellem krop og sind - “BodyBALANCEmind”. Hvor jeg specielt gerne vil lære hver individuel deltager at få en bedre kropsbevidsthed.
Herved opnås ressourcer til at mærke efter, hvad der er det rigtige for individet i forskellige givne situationer. Samtidig kan en øget kropsbevidsthed give mulighed for at nyde glæderne ved livet på et højere plan.
Jeg underviser i en form for “slow flow”, hvor der er mulighed for at komme ordentligt ind i stillingerne og mærke sit åndedræt. Jeg giver støtteinstruktioner, så der er mulighed for, at alle kan være med.

Underviser her:
www.fitness1.dk

www.randers-fys.dk

Tlf: 29642795
Mail: sesse18@hotmail.com

Rikke Bressum

Certificeret yogalærer.
Jeg er uddannet yoga lærer i 2003 og har siden jeg var ung dyrket yoga. Jeg fik lysten til selv at kunne undervise og videregive et trænings system, der arbejder både på krop og sjæl. Hvert år tager jeg på kurser med udenlandske lærer inden for forskellige yoga former.

Underviser her:
Facebook: Yoga med Rikke Bressum

Tlf: 23260727
Mail: rikkebressum@gmail.com

Sally Bøye

Et ophold ved de tibetanske munke i Nepal hvor jeg studere buddhismen og meditation skabte en dybere balance og forbindelse til livet og til mig selv. Nu er det en stor del af min måde at undervise på. Jeg guider i et roligt tempo med et ønske om at skabe grundighed, sikkerhed og for at hjælpe min elever til at opdage deres egen krop igennem selvbevidsthed. Jeg arbejder med åndedrætsøvelser og invitere mine elever til at fordybe sig i deres egen indre ro, sanser og til at øge deres sensitivitet og balance igennem bløde bevægelser.
Uanset hvor du er i din yoga rejse er der plads til dig - det er Yoga I Hjertehøjde.
Jeg er uddannet indenfor Vinyasa & Hatha Yoga med en 200 timers Yogalærer uddannelse fra Ashiyana i GOA fra 2012. Jeg uddanner mig løbende ved nogle af landets dygtigste yogalærer indenfor deres niche.

Underviser her:
www.sallybøye.dk
www.supersaas.dk/schedule/TitaliYoga/Yoga_Hold
Facebook: Titaliyoga

Tlf: 26355125
Mail: sally@titaliyoga.dk

Susan Klavsen

Min yoga praksis går tilbage til 2012, jeg tog yogalærer uddannelsen august 2015 => december 2016. Jeg er derfor nødt til at formidle budskabet videre, hvilket jeg vil gøre gennem mit yoga studie Butterfly Yoga.
Jeg blev udlært frisør i 1986 og har haft min egen salon siden 2003, så min yoga praksis er min nye passion, som jeg så gerne vil give videre til dig. Hvis du har tid og lyst til nye udfordringer, for både dig, din krop og dit sind, så kontakt mig, så vi i fælleskab kan finde det hold der passer lige netop på dig.
Man kan ikke læse sig til yoga, det er en tilstand man selv må erfare.
Den form for yoga jeg vil praktisere er den klassiske Hatha Yoga, som er en gammel tradition, med fokus på åndedrættet. Det handler om at turde udvikle sig som menneske gennem yogaen.

Underviser her:
www.butterfly-yoga.dk

www.fof.dk/randers/
Facebook: FOF Randers

Tlf: 28407093
Mail: kontakt@butterfly-yoga.dk

Winnie Keil Herlevsen

Dyrket yoga siden 2009 har taget min yoga instruktør uddannelse i 2017 hos Hamsa Yoga v/ bl.a. Simon Krohn. Efterfølgende en del teknikkurser.
Jeg underviser i Hatha yoga og lejer mig ind i skønne lokaler hos Titali yoga i Hornbæk.
I mine timer får du hovedet ned i kroppen, der er fokus på styrke og balance. Du vil opleve at hele kroppen bliver udfordret, men vigtigt for mig at understrege, alle kan være med til mine yogatimer. Vi får tit sved på panden og et smil på læben og går derfra med en skøn følelse i hele kroppen 😊

Underviser her:
Facebook: GO Yoga

www.sallybøye.dk Facebook: Titaliyoga

Tlf: 26834046
Mail: winnieherlevsen@gmail.com

Øvrige Undervisere

Undervisere der ikke pt. er aktive eller underviser udenfor Randers kommune.
Eller af anden årsag ikke ønsker at stå på den aktive oversigt, men stadig er modtager af vores nyhedsmails.

Anita Laugesen

Tlf: 30223229
Mail: laugesenanita@gmail.com

Birgitte Grønlund

Mail: energi-harmoni@outlook.dk

Birte Grouleff

Tlf: 51521199
Mail: birtegrouleff@gmail.com

Casandra Renosto

Tlf. 31100155
Mail.: casandrarenosto@live.dk

Camilla Bysse

Mail.: camillabysse@gmail.com

Irene Lindgaard

Tlf: 28150847
Mail: Irene_Lindgaard@hotmail.com

Jannie Martensen

Tlf: 29424078
Mail: janniemartensen@yahoo.dk

Lonnie Boe Pedersen

Tlf: 31454539
Mail: lonnieboe@hotmail.com

Majbritt Thomsen

Mail: majbritt-thomsen@hotmail.com

Mette Hjarsbæk Hansen

Mail: methja77@gmail.com

Mette Søby

Tlf.: 51862708
Mail.: perledalen17@fiberflex.dk

Mona Enevoldsen

Tlf. 26134606
Mail.: mona.enevoldsen@gmail.com

Rikke Gilling

Tlf: 51562852
Mail: rikke.gilling@randers.dk

Signe Stensgaard Kristensen

Tlf: 60142812
Mail: signe-kristensen@hotmail.com

Anne Klith Bøcher

Tlf: 22426435
Mail: anneboecher@gmail.com

Hanne Ælmose Iversen

Tlf: 87554134
Mail: hai@via.dk

Helene Olsen

Tlf: 51262158
Mail: ho2407101214@gmail.com

Helle Dalsgaard

Tlf: 20730164

Solbritt Andersen

Tlf: 5021873
Mail: sabinaamanda@hotmail.dk

Under Uddannelse

Hos Kirstine Mikkelsen, Randers

Hos Center for Yoga og Mindfulness, Skørping