Skip to main content

Talk - Introduktion til månefaser og intentionssætning

Tine Kotze

Søndag d. 1. september kl. 13:00-14:00 - Talk - Introduktion til månefaser og intentionssætning - Glassalen

Introduktion til månefaser og intentionssætning.

Tine Kotzé er indehaver af Boho Yoga Studio, som er en urban yogaoase i Latinerkvarteret i Aarhus. Udover yoga så bruger Tine ayurveda og månens faser til at skabe retning i sit liv og sætte klare mål og intentioner. På denne talk deler hun, hvordan hun bruger månen og månes faser til at sætte intentioner og arbejde intentionelt med sit livsformål og selvudvikling.

Denne talk er til dig der, gerne vil:

  • lære om månens faser
  • arbejde intuitivt og intentionelt med månens faser
  • reflektere over din livssituation og dit livsformål

Tine Kotzé er indehaver af det nyåbnede Boho Yoga Studio, som er en urban yogaoase i Latinerkvarteret i Aarhus. Hun har undervist yoga siden 2012 og har afholdt workshops og retreats i Danmark og i udlandet.

Tine er uddannet 300 timers certificeret Jivamukti Yoga underviser og Gravid- og Vinyasa Yoga underviser. Hendes undervisning bærer præg af hendes dybe engagement indenfor sociale og politiske emner med fokus på menneskerettigheder, miljø og klima, selvudforskning og veganisme. Igennem sin yogaundervisning ønsker hun at give den enkelte deltager mulighed for at udforske de dybere lag i yoga, og føle sig empowered til at tage yoga med udenfor yogamåtten og gøre en forskel i verden omkring sig.

Facebook: From Yoga With Love

Instagram: @bohoyogastudiodk OG @fromyogawithlove