Skip to main content

SUP Yoga

Winnie Keil Herlevsen

Søndag d. 1. september kl.:

10:00-10:45

11:00-11:45

13:00-13:45

SUP Yoga -Randers Sejlklub

TILMELDING TIL SUP YOGA ER NØDVENDIGT. DU MELDER DIG TIL PÅ LISTEN I VORES INFOSTAND I FOF BYGNINGEN

Yoga er godt for krop og sjæl. Yoga kan praktiseres alle steder. Især er det dejligt at lave yoga i naturen.
Yoga på vand er det hele ! OG udfordrer din balance, dit mod, din muskelkontrol, - og dig!

SUP Står for Stand Up Paddle, så SUP Yoga er Yoga udført på et SUP board. Man står op, ligger og sidder på boardet, mens man udfører simple asanas (yogastillinger) samtidig med at man øger fokus på balancen og på vejrtrækningen.

Dette opbygger bla bedre balance i din krop og i dit sind, du opbygger og øger din core.

Yoga på et SUP board handler ikke om at gøre yogaén så svær som muligt, men derimod vil du opleve at være FULDT tilstede i øjeblikket, der er ikke tid til at lade tankerne flyde, så vil der blive kontant regning ved kasse et ? og måske med et frisk bad til følge ! Skulle du falde i vandet giver det blot en kølende tur i Randers fjord, det er det sjove ved det!

SUP boardet vil være spændt fast til en flydebro, så du ikke driver med strømmen ud af fjorden! Det kan være en fordel at du har prøvet yoga før, men det er absolut ikke et must.

Det kræver ikke specielt udstyr. Hvis vejret er køligt vil der være våddragter til låns, eller medbring gerne din egen hvis du har. Ellers er yogatøj eller badetøj perfekt, så husk måske skiftetøj og et håndklæde.

Der er plads til 10 på et hold.

Så for at være sikker på en plads, skal du melde dig til på listen i vores infostand i FOF bygningen. Vær opmærksom på at SUP yoga ligger i Randers Sejlklub og bliver afholdt forskudt af de øvrige events! Det betyder også at du ikke kan nå et andet event hvis du forgæves dukker op til SUP yoga.

Der bliver udbudt 3 hold af 45 min varighed.

Jeg ser frem til at du vil udfordre dig selv… og prøve SUP Yoga ?

Jeg hedder Winnie Keil Herlevsen, er uddannet Hatha yoga instruktør, har mit eget yoga under navnet @GOYoga.dk, derudover er jeg SUP instruktør i Randers sejlklub.

Underviser her:
Facebook: GO Yoga

Og SUP Instruktør i Randers Sejlklub

Tlf: 26834046
Mail: winnieherlevsen@gmail.com