Skip to main content

Strala Yoga

Lisa Errebo

Søndag d. 1. september kl. 13:00-14:00 - Strala Yoga - soft & easy flow - Månesalen

Strala yoga er bygget op omkring den naturlige bevægelse, og her er det overgangen og bevægelsen mellem stillingerne der er i fokus. Du skal bevæge dig opmærksomt og i et roligt tempo så du når at komme ud af hovedet og ned i kroppen.
I den rolige bevægelse er krop, sind og åndedræt med hele vejen og giver plads til at du slipper spændinger og retter hele opmærksomheden på at gøre det så let som muligt for kroppen at bevæge sig. Åndedrættet er din dør mellem dit indre og dit ydre og vi lader den indre tilstand komme til udtryk gennem dine opmærksomme bevægelser samt rolige stræk.

Mit navn er Lisa Errebo, jeg er 39 år. Jeg startede min yogarejse for mange år siden og i 2015 startede jeg på min første yogauddannelse. Det er siden blevet til 3 store yoga uddannelser, bla Hatha og Yin yoga på Bali i 2016. Jeg er altid nysgerrig på at lære mere og senest er min yoga blevet udvidet med en Gong og jeg er i gang med Kundalini yogauddannelsen.
Yogagården danner i dag rammen om mine hold og events i en stor smuk sal med masser af rum og lys. Den yoga jeg deler i de ugentlige klasser, er inspireret af Strala Yoga (uddannet i Amsterdam 2017) og Yin yogaen.
Find mere inspiration på hjemmesiden www.lisaerrebo.dk 
 
hjemmeside: www.lisaerrebo.dk