Skip to main content

Rise in Love Yoga

Micchelle Jacobsen

 
Søndag d. 1. september kl. 9:30-10:30 - Rise in Love Yoga - Månesalen
 
En unik sammensætning af forskellige teknikker og redskaber jeg har lært på min rejse indtil nu. Rise In Love Yoga er ikke af en bestemt slægt, da jeg igennem egen vækkelse med yogaen og andre veje mærker vigtigheden i at gøre det krop, sind og ånd føler sig bedst tilpas med. Eksempelvis er hatha yogaen som vi kender den faktisk skabt af mænd til Mænd ~ dette er ikke ens betydning med vi alle ikke kan benytte os af denne teknologi, men kvinden har også bare brug for andet. Igennem denne time vil du blive guidet med bevægelse, stemme, åndedræt og lyd. YOGA er en livsvej og teknologi til vækkelse, ikke kun Asana (yoga stillinger).

Micchelle Jacobsen formidler hendes sjælskald igennem ceremonier, kvindecirkler, yoga og 1:1 session, dette foregår med byggesten på en dyb kærlighed og integritet, med mål om at inspirere andre til at finde hjem, hjem i vores essens. Vi er i sandhed den vi ALTID har ventet på.
Micchelle er en dedikeret spirituel kvinde, med livets skole som den vigtigste lære. Derudover baggrund som social-special pædagog og 200 timers cerfiticeret hatha yogalære fra Arhanta Yoga Ashram 2017. Herudover har hun studeret mange forskellige kurser og uddannelser indenfor kvindens essens og visdom, healing, lydens kraft, shamanisme og yoga i sine mange aspekter. Micchelle formidler med Autenticitet, Livsglæde og nærvær, det er for hende ikke et arbejde, men en livsvej.

Mail: Riseinlove@outlook.dk
Telefon: 27855426

Se mere på Facebook: Rise In Love - Our Divine Nature

Instagram: Riseinlove.ourdivinenature

Titaliyoga