Louise Djernes – Yoga forkælelse på 1. klasse

Yoga forkælelse på 1. klasse

Louise Djernes

Søndag d. 1. september kl. 9:30-10:30 - Yoga forkælelse på 1. klasse - Glassalen

Kom til en times forkælelse for krop og sjæl. Her får du et kort oplæg om nervesystemet, hverdagsstress og den restorative yogas effekt på dette.
Her efter guides du ind i simple øvelser der afstresser krop og sind. Øvelser som du nemt kan tage med dig, og bruge hjemme til 1. klasses selvforkælelse.
Husk sokker og varm bluse - kroppen afkøles hurtig når nervesystemet kommer helt ned i gear.

 

Yogaen har flere gange været mit vendepunkt. Den har bl.a. hjulpet mig gennem stress fyldte perioder og en slem diskusprolaps. I det daglige hjælper den mig til, at holde min krop sund og rask. Jeg bruger erfaringerne fra egen krop til at vejlede mine elever ind i yogaens univers.
Jeg er ergoterapeut og yogalærer. Og har en overbygning i; “Experiential Anatomy” og “Back Care” fra Judith Hansson Lasater som også har uddannet mig i restorativ yoga. Disse kombinationer er som skabt til hinanden, og gør at jeg kan give mine elever en optimale oplevelse af rehabilitering og træning gennem yogaen. 
Mit mål er at skabe en tryg og humoristisk atmosfære i min undervisning og det er vigtig for mig at bruge min viden om krop og psyke til at skabe mere bevidsthed om egen krop.                           
Et af omdrejningspunkterne i min undervisning er, at gøre mine elever bevidst om kroppens naturlige holdninger og bevægelser for, at de får det optimale ud af deres praksis.

Tlf.: 26366684
Mail: mailto@enjoyoga.dk
Web: https://www.enjoyoga.dk
Facebook: https://www.facebook.com/enjoyogadk/
Instagram: https://www.instagram.com/enjoyoga_/