Louise Djernes – Leg med alignments i en aktiv praksis

Leg med alignments i en aktiv praksis

Louise Djernes

Søndag d. 1. september kl. 10:45-12:00 - Leg med alignments i en aktiv praksis - Remisen

Lad os lege med din krops alignments (holdning), mens du guides gennem en klasse, hvor du får mulighed for sved på panden og lærer at stole på dig selv først, så du passer bedst mulig på din krop, i din fremtidige praksis.
Vi leger med forskellige stilarter og jeg vil gøre mit til, at udfordre din nærmeste udviklingszone, give dig smil på læben og afslutningsvis få dig helt ned i gear.
Klassen tager afsæt i: Less is more!

Yogaen har flere gange været mit vendepunkt. Den har bl.a. hjulpet mig gennem stress fyldte perioder og en slem diskusprolaps. I det daglige hjælper den mig til, at holde min krop sund og rask. Jeg bruger erfaringerne fra egen krop til at vejlede mine elever ind i yogaens univers.
Jeg er ergoterapeut og yogalærer. Og har en overbygning i; "Experiential Anatomy" og “Back Care” fra Judith Hansson Lasater som også har uddannet mig i restorativ yoga. Disse kombinationer er som skabt til hinanden, og gør at jeg kan give mine elever en optimale oplevelse af rehabilitering og træning gennem yogaen. 
Mit mål er at skabe en tryg og humoristisk atmosfære i min undervisning og det er vigtig for mig at bruge min viden om krop og psyke til at skabe mere bevidsthed om egen krop.                           
Et af omdrejningspunkterne i min undervisning er, at gøre mine elever bevidst om kroppens naturlige holdninger og bevægelser for, at de får det optimale ud af deres praksis.


Tlf.: 26366684
Mail: mailto@enjoyoga.dk
Web: https://www.enjoyoga.dk
Facebook: https://www.facebook.com/enjoyogadk/
Instagram: https://www.instagram.com/enjoyoga_/