Skip to main content

Jivamukti Yoga

Tine Kotze

Søndag d. 1. september kl. 9:00-10:15 - Jivamukti Yoga - Remisen

Bend don’t break

Jivamukti Yoga er en re-integrenrende og holistisk yogametode, som er fysisk udfordrende, intellektuelt stimulerende og mentalt opløftende.

Denne Jivamukti Yoga klasse indledes med chanting og yogafilosofi, som danner baggrund for en inspirerende dharma talk ud fra traditionelle yogiske tekster, som gøres relevante og interessante i en nutidig moderne verden.

Igennem en grundig opvarmning og solhilsener varmes rygsøjlen op, inden vi bevæger os videre ind i en udfordrende sekvens af stående stillinger og bagoverbøjninger.

Klassen afrundes med dybe, nærende stræk, en luksuriøs afspænding, åndedrætsøvelser og meditation. Det hele akkompagneres af et opløftende soundtrack og hands-on assist til at give fysisk og energetisk guidning i stillingerne, samt en intentionssætning, som væves ind igennem hele klassen.

Klassen er åben for alle niveauer, men tidligere erfaring med yoga er en fordel.

Tine Kotzé er indehaver af det nyåbnede Boho Yoga Studio, som er en urban yogaoase i Latinerkvarteret i Aarhus. Hun har undervist yoga siden 2012 og har afholdt workshops og retreats i Danmark og i udlandet.

Tine er uddannet 300 timers certificeret Jivamukti Yoga underviser og Gravid- og Vinyasa Yoga underviser. Hendes undervisning bærer præg af hendes dybe engagement indenfor sociale og politiske emner med fokus på menneskerettigheder, miljø og klima, selvudforskning og veganisme. Igennem sin yogaundervisning ønsker hun at give den enkelte deltager mulighed for at udforske de dybere lag i yoga, og føle sig empowered til at tage yoga med udenfor yogamåtten og gøre en forskel i verden omkring sig.

Facebook: From Yoga With Love

Instagram: @bohoyogastudiodk OG @fromyogawithlove