Skip to main content

Bliv klogere på pilates

Mette Lyngholm & Vivi Hansen

Lørdag d. 31. august kl. 14:45-15:45 og søndag d. 1. september kl. 13:00-14:00 - Bliv klogere på pilates - Solsalen

Max 16 deltagere.

På FOF-Randers har vi et af de største Pilates-studier i Danmark med komplette træningsrum til holdtræning på måtte med diverse småredskaber, samt små hold på Reformer, Stability Chair og Cadillac. FOF har mange kursister der både går til Yoga og Pilates.

Kom og bliv klogere på Pilates, som vi underviser det i Gymstudiet/FOF. Vi har altid Pilates grundprincipperne med i undervisningen, men går ikke i dybden med dem i denne time. Du skal prøve en Pilates time, hvor vi bruger forskellige småredskaber; vægtbolde, sit fit, foam ruller, pilates ringe, elastikker og små redondo bolde.

Pilates er en unik træningsform for alle aldre - unge som seniorer.

Links: www.gymstudiet.dk og www.fof-randers.dk

Mette Lyngholm:

Mette er indehaver af GYM STUDIET - startede som selvstændig i 2001.
Mette er uddannet sygeplejerske i 1987, og certificeret Stott Pilates instruktører fra 2001. Flyttede GYM STUDIET til FOF Randers i 2007 og har siden været ansat som bevægelses konsulent i FOF regi. Mette underviser i Stott Pilates på alle niveauer; holdtræning på måtte samt Reformer, Stability Chair og Cadillac

Kontakt: FOF Randers tlf: 87124040  mail: ml@fof-randers.dk

Vivi Hansen:

Vivi tog Pilates Foundation uddannelsen fra 2005-8, hos Suzanne Scott i Somerset, England. Har den komplette uddannelse til måtte og Pilates-studie med Pilates maskiner: Reformer, Stability chair og Cadillac.
Kom til Gymstudiet/FOF i 2010, hvor hun har oparbejdet vores hensynstagende afdeling og udvidet Reformer/studie afdelingen. Vivi er også uddannet Alexanderteknik lærer og har selvstændig praksis.

Kontakt: FOF Randers tlf: 87124040 mail: vh@fof-randers.dk