Skip to main content

Bestyrelsen


Hvem skal du snakke med?

Hening Wilsten

Formand

Mail: hening@yogaranders.dk
Tlf. 40417533

Tidligere ansat i Nordea og har efter min pensionering i 2009 været passioneret yogaudøver. Flyttede til Randers i 2012 og deler tilværelsen mellem bolig i Randers og Thailand.

Jeg har taget flere intensive yogalæreruddannelser og deltaget på mange yogaretreats i Danmark, Sverige, Indien, Thailand, Mexico og Bali. Jeg har de seneste år undervist regelmæssigt både i Danmark og Thailand.

Var medstifter af foreningen YogaRanders, hvor jeg har været formand siden 2015. Jeg ønsker at dele min passion for yogaen - og ikke mindst den underliggende filosofi og livsstil - med så mange som muligt. 
Irrene Wilsten

Kasserer

Mail: irrene@yogaranders.dk Tlf. 53571952

Har tidligere været ansat i Nordea - og begyndte at dyrke regelmæssig yoga efter min pensionering i 2009 efter en del år med “ De 5 tibetanere”. I 2012 tog jeg den første af nu mere end 1.200 timers intensive yogalæreruddanelser og oplever at yogarejsen vil vare ved i mange år endnu. Underviser regelmæssigt i Thailand og i Danmark, hvor de første yogamåtter blev rullet ud i Tøjhushaven i 2013 til Gratis Sommeryoga i Tøjhushaven. Er p.t. særlig glad for yinyoga. Medstifter af foreningen YogaRanders, og har været kasserer siden 2015. Min passion er at dele mine erfaringer og viden om dybden i yogaen udover asanas - ved at pege i en retning og så er det op til den enkelte at vælge vejen.

Mette Bernt

Sekretær

Mail: mette@yogaranders.dk
Tlf. 51878712

Min første yogaoplevelse var en yogarejse til Lesbos med en god veninde for 12 år siden. En oplevelse, der gjorde, at jeg siden har deltaget i undervisning og workshops. Et enkelt retreat og endnu en yogarejse er det også blevet til. For mig er yoga som et sprog. Når du først har lært det, kan du træde ind på et hold, hvor som helst. Også i det fri, som jeg virkelig holder af. Eksempelvis i Tøjhushaven eller på min årlige ferie i Skagen, hvor der er yoga på stranden om morgenen. Jeg har ingen ambition om at blive underviser. Er blot med i bestyrelsen, fordi det er en stor glæde for mig at inspirere andre til at få gode oplevelser med yoga.

Til daglig er jeg kommunikationschef og leder af strategisk kommunikation i Mediegruppen i Vejle.

Lisa Errebo

Udvalgsansvarlig: Karma Crew - Frivillige

Mail: lisa@yogaranders.dk
Tlf. 31629904

Medlem af bestyrelsen i Yoga Randers siden 2017.
Arbejder til daglig på kontor med Økonomi og bogholderi (tidligere revisor). Gift med Rasmus og sammen har vi 3 børn.
Yogaen fylder meget i mit liv, jeg implementerer den i min daglig dag på mange måder, bruger yogaen som et redskab i mit daglige liv som mor, hustru, kollega, selvstændig erhvervsdrivende og underviser.
Jeg har taget flere intensive yogalærer uddannelser både i Danmark og udlandet. Underviser i min nye Yoga sal i Råsted, nord for Randers.
Jeg ønsker at udbrede kendskabet til yoga fordi jeg ved, at det vil kunne hjælpe mange mennesker i denne travle verden – ikke fordi vi skal ”gøre” mindre, men vi skal gøre det nemmere for os selv og afsætte tid og rum til ”at være”.

Jimmy Christiansen

Udvalgsansvarlig: Praktik - events, hjemmeside/sociale medier

Mail: jimmy@yogaranders.dk
Tlf. 24272347

Ditte Kristensen Boll

Hjemmeside/sociale medier

Mail: ditte@yogaranders.dk
Tlf. 61721000

Jeg arbejder som analyseansvarlig ved sermo analyse i Aarhus, hvor jeg har været siden 2014. Jeg bor uden for Randers sammen med min mand og to piger. Jeg har dyrket yoga, primært i fitness, siden 2010. Jeg nyder yogaen som motion såvel som afspændingsform, og det giver mig en skøn følelse i krop og sjæl.
Jeg har været medlem af bestyrelsen i YogaRanders siden april 2019, og jeg håber på at kunne bidrage med min viden og erfaring fra mit arbejde til at brede det gode budskab om YogaRanders, og samtidig selv lære yogaen endnu nærmere at kende og dyrke mere af den.

Gunnar Sørensen

Revisor & fotograf

Mail: gunnar@yogaranders.dk Tlf. 30951915

Har været sælger i chokoladebranchen i 25 år, og arbejdet med logistik i bilbranchen i 25 år. Gik på pension i 2014. Har foto som hobby og er også fotograf i yogaranders, som jeg syntes er en fantastisk non profit forening.

Foreningen YogaRanders

CVR-nr. 37240419

Bank: Nordea reg. nr. 2700 kto. nr. 8983806849

MobilePay 83370