Skip to main content

Randers Yoga Festival 2019

AFLYST

Masterclass - Sarath Chandra, Sarathchandra Yoga, Sri Lanka

AFLYST

Denne masterclass er desværre aflyst

Sarath Chandra

En masterclass med Sarath Chandra byder på en fokuseret undervisning med en af landets mest erfarne undervisere.

Sarath Chandra har dedikeret sit liv til yoga og meditation. En rejse, som startede allerede, da han var ung og boede i Sri Lanka, hvor han er født i den lille landsby Inginiyagala i 1957. Som teenager startede Sarath til karate. Han fik det sorte bælte, stoppede efter 10 år og startede med yoga og meditation, som han har undervist i siden 1998.

Gennem mere end 40 års erfaring med yoga og meditation og mere end 20 års undervisning har Sarath udviklet sin egen stil, som tager afsæt i Hatha yoga ud fra Maharishi Pathanjali’s principper. Du vil opleve en underviser, der på en gang er ydmyg og dedikeret – og som dyrker yoga flere gange om dagen, fordi han ikke kan lade være. Du bliver guidet grundigt, får helt sikkert et smil på læben og lærer øvelser, som styrker din krop, øger din fleksibilitet og giver et mentalt overskud.

Sarath har levet det meste af sit liv i Sri Lanka og har på frivillig basis undervist i templer og kirker i Sri Lanka. Derudover har han undervist på The Hilton Hotel, The Ayurveda Pavilions, Kudo Daido juku martial art school og The Kuruvira prison. I mere end 15 år har han været underviser på retreats i Sri Lanka.

Sarath bor i Rørvig, hvor han underviser. Derudover tilbyder han retreats på Island.

Undervisningen foregår på engelsk.

Se mere om Sarath Chandra her: http://sarathchandra.yoga/