Skip to main content

Randers Yoga Festival 2019

Masterclass – Birgitte Gorm Hansen, DynamicYoga, Danmark

Fredag den 30. august 2019 kl. 14-17

Til denne masterclass skal der købes særskilt billet.

Pris 350 kr. pr. billet + gebyr

Birgitte Gorm Hansen

Som teenager løb jeg ind i en tibetansk lama som introducerede mig til meditation. Han må have gjort stort indtryk på mig, for der er gået 26 år og jeg er stadig i gang. 

Den røde tråd gennem alle årene har været er en undersøgende yogapraksis der har rod i sansningen af kroppen. Yoga, for mig, handler simpelthen om at mærke godt efter og stille gode spørgsmål. Jeg har i de sidste 15 år stået i frontlinjen for en mere sansebaseret og meditativ tilgang til yogaens fysiske praksis og ikke-lineær bevægelse (Open Flow Yoga).

Jeg er uddannet psykolog (Ph.d..) og har været en aktiv del af det danske yogamiljø siden tidligt i 1990’erne. Jeg begyndte at undervise i 2001 og blev en af ​​de første internationale seniorlærere i Dynamic Yoga i 2012. I dag arbejder jeg uafhængigt af nogen yogaskole med fokus på efteruddannelser for yogalærere. Jeg har undervist, uddannet og inspireret yogalærere i over 10 år og driver i øjeblikket Danmarks eneste yogalæreruddannelse, der specialiserer sig i psykologiske dynamikker i lærer-elev relationen.  

Min undervisning:

Alle mine klasser er sansebaserede, hvilket betyder, at jeg er mere interesseret i at lære dig at mærke din krop end i at mestre den perfekte yogastilling. Jeg arbejder primært i flow, både når jeg underviser mere klassiske yogastillinger og når jeg underviser i ikke-lineær bevægelse. Mine instruktioner inviterer dig til at finde et gear hvor bevægelse og meditation smelter sammen og du kan lære dig selv bedre at kende.