Skip to main content

Workshop for yogaundervisere med Simon Krohn

Vi er naturligvis både stolte over og glade for, at en af Skandinaviens mest efterspurgte yogaundervisere Simon Krohn endnu en gang har fundet plads i sin travle kalender til at komme til Randers. Det gør det muligt endnu en gang tilbyde en workshop for yogaundervisere.

Yogaundervisning – med filosofien bag roret


Alle yogaundervisere vil gerne undervise god og effektfuld yoga, og de fleste yogalærere er nok – hånden på hjertet – bekymret for, om de er gode nok.

Hver måned opstår der nye yogasystemer, og der er hele tiden noget nyt, som vi kan tro, at vi behøver for at kunne være gode nok. Men måske ligger nøglen til at undervise i god yoga ikke nødvendigvis i at være med på alt det nye, men snarere i at kunne give deltagerne et frirum fra alle projekterne, hvor de kan føle sig velkomne og gode nok, præcis som de er. 


Simon Krohn er en af landets mest efterspurgte yogalærere, og han er kendt for at undervise i meget simpel yoga. Vi har derfor bedt ham om at dele sin tilgang til at undervise yoga og sine ”greatest hits” inden for undervisningsteknik.

Han vil forklare, hvordan han lader yogafilosofien guide ham i de mange valg, der skal træffes i løbet af en yogaklasse. Workshoppen vil således veksle mellem teori og praksis, hvor Simon skiftevis forklarer sine intentioner og viser, hvordan han lader disse tanker komme til udtryk i sin undervisning. 


Der vil ikke være undervisningsøvelser. Du vil altså ikke blive bedt om at undervise foran de andre deltagere. Ideen er, at du blot skal modtage og lade dig inspirere – uden nogen form for pres.

Workshoppen er for yogalærere og folk, som leger med tanken om at undervise i yoga.

Sværhedsgraden af yogastillinger bliver ikke specielt højt, så hvis du kan lave simple solhilsner uden problemer, kan du sagtens deltage.

Pris 350 kr. Tilmelding via Place2Book: UDSOLGT

Deltagerantallet er begrænset til 50 stk

Om Simon Krohn

Simon Krohn er uddannet yogalærer og har undervist i yoga og meditation i mere end 15 år. Han blev som den første i landet certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance, og han er en af Skandinaviens mest efterspurgte yogalærere.Simon er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er forfatter til

bogen ”Nærmere noget”, som handler om filosofien bag yoga”. Han er meget optaget af, hvordan yogafilosofi kan bruges i praksis – både til at guide vores praksis på yogamåtten og til at udvide vores forståelse af yoga, så yogaen kan inspirere vores måde at leve livet.

Billetkøb

Alle billetkøb er bindende og refunderes ikke. YogaRanders kan ikke stå inde for, garantere eller stilles til ansvar for, om undervisningen måtte opfylde deltagerens forventninger og behov. Ved aflysning får deltagerne naturligvis pengene retur.

Deltagelse

Ved at deltage i arrangementet accepterer du, at deltagelse er på eget ansvar. Arrangørerne fraskriver sig ethvert ansvar både hvad angår personskade og bortkomne emner.Skulle du erhverve dig en skade, eller miste personlige egendele er det din egen forsikring, der skal dække skade eller tab.Hverken YogaRanders eller Remisen eller underviserne kan holdes ansvarlige.

Privatliv- og sikkerhedspolitik

YogaRanders videregiver ikke personfølsomme oplysninger eller informationer om din person, personlige forhold, bookinger eller betalingsoplysninger.Kun autoriserede medlemmer af foreningen (som har accepteret at holde informationen sikker og fortrolig) har adgang til informationen.

Fotografering

Vi gør også opmærksom på, at der under eventen vil blive taget foto, som arrangøren har de fulde rettigheder til.De vil blive offentliggjort på diverse sociale medier, hjemmesider og i forbindelse med presseomtale.