Skip to main content

Workshop for alle med Simon Krohn

Lørdag den 2. juni kl. 10-16 i Remisen

Når en af Skandinaviens mest efterspurgte yogaundervisere Simon Krohn igen kommer til Randers plads i sin travle kalender til at komme til Randers, vil der lørdag være workshop for alle interesserede.

 

Yoga – med filosofien bag roret

De fleste, der dyrker yoga, har en klar fornemmelse af, at yoga kan røre os dybt og have eksistentiel betydning for os. Det er dog mindre klart for de fleste, hvad det er, yogaens teknikker er designet til at gøre? Svaret ligger gemt i den indiske yogafilosofi, og vi har inviteret Simon Krohn til at komme og dele sin viden med os.

Simon har lovet os to underholdende workshops, som kaster lys på vigtige dele af yogafilosofien.

Workshoppen består af 2 dele, der hver varer tre timer og vil bestå af halvanden times filosofi og refleksionsøvelser, og halvanden times yogapraksis, hvor vi skal forsøge at lade filosofien guide os i yogaøvelserne.

Del 1: ”Tag en pause fra rollespillet”


Ifølge yogafilosofien udspringer størstedelen af vores lidelse af, at vi identificerer os med vores roller. Det giver os en følelse af, at rollerne har eksistentiel betydning, og så bliver det alt for vigtigt, hvorvidt vi har succes med dem. Vi skal se, hvordan yogaen inviterer os til at tage en pause fra rollespillet, og hvordan dette kan have transformerende effekt på vores liv.

Del 2: ”Frihed fra tilknytning og aversion”


Når vi spiller vores roller, adopterer vi nogle lange facitlister for, hvordan vi bør opføre os, hvordan vi skal se ud, hvordan vi skal have det, tænke og føle. Disse facitlister skaber tilknytning til alt det, som passer til rollerne og aversion mod alt det, som truer dem. Et essentielt element i traditionel yoga er at øve sig i at frigøre sig fra både tilknytning og aversion og finde frihed i en tilstand, hvor vi kan observere dem uden at handle på dem. 


Det vil være en kort frokostpause – medbring evt. din egen madpakke og vand, da der ikke vil være mulighed for at købe mad.

Pris 650 kr. Tilmelding via Place2Book

Deltagerantallet er begrænset til 50 stk

Om Simon Krohn

Simon Krohn er uddannet yogalærer og har undervist i yoga og meditation i mere end 15 år. Han blev som den første i landet certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance, og han er en af Skandinaviens mest efterspurgte yogalærere.Simon er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er forfatter til bogen ”Nærmere noget”, som handler om filosofien bag yoga”. Han er meget optaget af, hvordan yogafilosofi kan bruges i praksis – både til at guide vores praksis på yogamåtten og til at udvide vores forståelse af yoga, så yogaen kan inspirere vores måde at leve livet.

Billetkøb

Alle billetkøb er bindende og refunderes ikke. YogaRanders kan ikke stå inde for, garantere eller stilles til ansvar for, om undervisningen måtte opfylde deltagerens forventninger og behov. Ved aflysning får deltagerne naturligvis pengene retur.

Deltagelse

Ved at deltage i arrangementet accepterer du, at deltagelse er på eget ansvar. Arrangørerne fraskriver sig ethvert ansvar både hvad angår personskade og bortkomne emner.Skulle du erhverve dig en skade, eller miste personlige egendele er det din egen forsikring, der skal dække skade eller tab.Hverken YogaRanders eller Remisen eller underviserne kan holdes ansvarlige.

Privatliv- og sikkerhedspolitik

YogaRanders videregiver ikke personfølsomme oplysninger eller informationer om din person, personlige forhold, bookinger eller betalingsoplysninger.Kun autoriserede medlemmer af foreningen (som har accepteret at holde informationen sikker og fortrolig) har adgang til informationen.

Fotografering

Vi gør også opmærksom på, at der under eventen vil blive taget foto, som arrangøren har de fulde rettigheder til.De vil blive offentliggjort på diverse sociale medier, hjemmesider og i forbindelse med presseomtale.