Skip to main content

 

 

International Yoga Dag Torsdag den 21. juni

1930- 20:00 Pause med mulighed for køb af forfriskning

20:00- 21:30 Shakti Naam Yoga v/Eva Rasmussen, Frederiksværk

Billetpriser
145 kr. onlinekøb senest 19. juni

200 kr.  i døren
 

Billetkøb
Via Place2Book

Sted
Arena Randers
Fyensgade 1, 8900 Randers

Medbring egen yogamåtte og tæppe

Om International Yoga Dag
I december 2014 udnævnte FN den 21. juni til “International Day of Yoga” og de sidste 2 år er begivenheden på dagen blevet fejret med store, farverige og festlige yogaevents over hele verden.
I 2016 fejrede vi dagen på J. O. Krags Plads og i 2017 i Arena Randers. Begge år mødte  200 hvidklædte deltagere op til en af de største fejringer af begivenheden i Danmark.
Vi har igen i år fået sammensat et flot program med to yogakapaciteter fra Danmark, der viser to forskellige spændende yogastilarter.  

Mød op til yogafest og lad os sammen vise hele Danmark, hvad #yogabyenranders kan og vores fælles glæde ved yogaen.

Hard Rock Yoga
En anderledes, opløftende og ganske uortodoks yogaevent, der på legende vis fletter vinyasa-yogaens dynamik med ørehængende rockmusik. Gennem 90 intense minutter forenes yogaens styrke, balance og smidighed med let koreografiske sekvenser med det formål at give deltagerne en musikalsk yogaoplevelse ud over det sædvanlige.Så er du til legende yoga og musik, vil Hard Rock Yoga bevæge dig i både krop, sind og øregang.

Mød op med åben nysgerrighed og et indre legebarn.

Henrik Thorndal Machon
Yoga lærer mig at møde, mærke og værdsætte livet. Den minder mig dagligt om hvem jeg er og inspirerer mig til at holde fokus, på det som virkelig betyder noget. Ønsket med min undervisning er at hjælpe og inspirere den enkelte til at mærke sig selv, samt opdage og udvikle yogaens evne til at bidrage med større balance og vitalitet. Min tilgang til yoga er udogmatisk, legende og let humoristisk, og jeg underviser ud fra princippet om, at forandring i bevidstheden bliver mulig, hvis vi vækker den indre energi til live og gør kroppen til et sundt værktøj for bevægelse og styring af de ressourcer, der findes i os selv.

Foruden min yogalæreruddannelse fra Om Yoga/Ulrica Norberg i Stockholm, er jeg uddannet fysioterapuet og studerer aktuelt psykologi på Københavns Universitet.Shakti Naam Yoga

Shakti Naam Yoga er en kraftfuld “Antiaging” Yoga fra Himalaya. De Indiske Guruer brugte teknikken til at få liv i kroppen efter lange perioder med meditation.

Det er stående øvelser, hvor vi bruger foryngende åndedrætsteknikker, som åbner meridianerne (energikanalerne) og fjerner blokeringer i kroppen. Shakti Naam Yoga er en unik blanding af åndedræt, dynamiske øvelser, stretching, acupressur, meditation og mantra/lyd, der tilsammen aktiverer og styrker kroppens selvhealings evne. Eventen er med variation og du bliver fyldt med inspiration til sundhed, energi og masser af grin…Shakti Naam Yoga får det bedste frem i dig og øvelserne åbner dig til glæde, positivitet og fylder dig med energi.

Eva Rasmussen
Min store passion er at dele Shakti Naam yogaens enkle men kraftfulde redskaber. At gøre dem let tilgængelige så de med glæde kan bruges i hverdagen, uden at behøve yogamåtte. Både I hjemmet, på jobbet, med familien, i alle situationer.

Shakti Naam er for mig den perfekte praksis for vores stressende, hurtigt omskiftelige, verden.

En hjælp til at komme hjem i os selv, i vores kerne og derfra tage beslutninger der tager os i ønsket retning.

“Let the beauty of what you love be what you do.” – Rumi

2011 blev jeg uddannet Kundalini Yogalærer og har siden boet og undervist i Sverige. Er nu hjemme i det smukke Danmark igen, hvil ket har inviteret til en endnu en ny begyndelse og nye muligheder.

I sommeren 2016, rejste jeg i Mexico i 3 intense uger og blev uddannet Shakti Naam Yogalærer. Hvad der tiltrak mig ved netop denne form for Yoga var glæden, letheden og energien.

Det føltes så levende og meget anderledes end hvad jeg tidligere havde oplevet. Som der siges har det enkle ofte en utrolig dybde, og det er også tilfældet med Shakti Naam Yoga.Se mere www.naamyoga.dkBilletkøb
Alle billetkøb er bindende og refunderes ikke.

YogaRanders kan ikke stå inde for, garantere eller stilles til ansvar for, om undervisningen måtte opfylde deltagerens forventninger og behov.

Ved aflysning får deltagerne naturligvis pengene retur.

Deltagelse
Ved at deltage på International Yoga Dag accepterer du, at deltagelse er på eget ansvar.

Arrangørerne bag International Yoga Dag fraskriver sig ethvert ansvar både hvad angår personskade og bortkomne emner.

Skulle du erhverve dig en skade, eller miste personlige egendele er det din egen forsikring, der skal dække skade eller tab.

Hverken YogaRanders eller Arena Randers eller underviserne kan holdes ansvarlige.

Privatliv- og sikkerhedspolitik
YogaRanders videregiver ikke personfølsomme oplysninger eller informationer om din person, personlige forhold, bookinger eller betalingsoplysninger.

Kun autoriserede medlemmer af foreningen (som har accepteret at holde informationen sikker og fortrolig) har adgang til informationen.

Fotografering
Vi gør også opmærksom på, at der under eventen vil blive taget foto, som arrangøren har de fulde rettigheder til.

De vil blive offentliggjort på diverse sociale medier, hjemmesider og i forbindelse med presseomtale.