Skip to main content

International Yoga Dag 2017

International Yoga Dag – Randers 2017– Årets yogafest – Danmarks største fejring
StedArena Randers –
Hal 3Fyensgade 1, 8900 Randers

Program17:30 Dørene åbnes
18:00 Jivamukti Yoga – “Union through others” v/Tine Kotzé
19:30 Pause med mulighed for en forfriskning
20:00 Kundalini Yoga og Gong-bad – “Be the light” v/Pernille Dybro
21:30 Slut


Billetpriser
100 stk EarlyBird til kr. 75,- UDSOLGTHerefter Onlinesalg kr. 100,-I døren kr. 150,-

Billetkøb
via Place2Book: Klik herBemærk der vil være et gebyr på kr. 3,50 pr. billet.
 
Hvem kan deltage
Alle voksne med lyst til yoga – begyndere som øvede
 
Medbring
Egen yogamåtte og tæppe

Dresscode
Alle deltagere bærer hvide toppe eller t-shirts.

Spisning før
Arena Randers – Cafè

Dagens ret – kr. 50,-
Hjemmelavet pastasalat med pesto, sprøde grønsager, kyllingespyd eller falafler.

Sandwich kr. 45,-
m/kylling og bacon
Skal forudbestilles – via dette linkForudbestilling af mad 
Serveres i tidsrummet mellem 16:30-18 ArrangementetIgen i 2017 marker vi Den Internationale Yoga Dag i Randers.
 

I december 2014 udnævnte FN den 21. juni til “International Day of Yoga” og de sidste 2 år er begivenheden på dagen blevet fejret med store, farverige og festlige yogaevents over hele verden. Sidste år fejrede vi den i Randers ved en stor event på J. O. Krags Plads, hvor næsten 200 hvidklædte yogier/yoginier mødte op i strålende solskin til en flot markering af dagen.

Den 21. juni er samtidig sommersolhvervsdag og årets længste dag på den nordlige halvkugle.
I 2017 har vi pga. det ustabile danske sommervejr valgt at flytte begivenheden indendørs til Arena Randers.
Vi syntes selv vi har fået sammensat et flot program med to danske yogakapaciteter, der viser to forskellige spændende yogastilarter, der endnu ikke udbydes i Randers.
Mød op og lad os sammen vise hele Danmark, hvad #yogabyenranders kan og vores fælles glæde ved yogaen.

Læs mere om programmet og underviserne herunder.
Se også ansvar m.m. nederst på siden

Jivamukti Yoga – “Union through others”

v/Tine Kotzé

Jivamukti Yoga


I Jivamukti Yoga er den eneste vej til din egen frigørelse at sørge for, at alle andre væsener først er glade og frie. Oplev en praksis, der forbinder dig til andre og giver dig en følelse af frihed og glæde.
Jivamukti Yoga er en re-integrerende yoga metode, som kombinerer en energisk og dynamisk yoga praksis, lange dybe stræk og en dyb afspændende savasana med sanskrit chanting, dharma talks, intentionssætning, meditation og opløftende musik. Tine Kotzé vil guide dig dybere ind i stillingerne gennem mundtlig instruktion og hands-on assists.


Tine Kotzè

Tine Kotzé er 300 timers certificeret Jivamukti Yoga lærer. Hun er indehaver af From Yoga With Love i Aarhus, som udover ugentlige yogaklasser tilbyder events, workshops, og retreats. Tine har også stiftet Yoga for Peace, som afholder yogaevents til fordel for velgørende formål. Tine underviser også online videoer på yogavivo.dk.
På sine Jivamukti Yoga klasser ønsker Tine at skabe et rum, hvor den fysiske asanapraksis ikke står alene. Undervisningen bærer præg af hendes dybe engagement indenfor sociale og politiske emner med fokus på menneskerettigheder, miljø og klima og veganisme. Igennem yoga ønsker hun at give den enkelte mulighed for at udforske de dybere lag i yoga, og føle sig empowered til at tage yoga med udenfor yogamåtten og gøre en forskel i verden omkring sig.
Du kan også møde Tine på Yoga-streamingstjenesten – Yogavivo. Hvis du ikke allerede er medlem, så prøv 14 dage gratis via dette link. www.yogavivo.dk

Links:

www.fromyogawithlove.dk

Facebook: From YogaWithLove

Facebook: jivamuktiyogaaarhus

Facebook: yogaforpeacedenmark

Kundalini Yoga og Gong-bad – “Be the light”

v/Pernille Dybro

Kundalini Yoga

I den yogiske tradition mener man, at der findes en evig energikilde inden i os, som vi gennem yogaen kan få adgang til. Her findes alt det, som vi, ofte regel søger uden for os selv: Glæde, kærlighed og en følelse af at høre til.Denne yogatime er både er til dig, som er stiv som et bræt og aldrig har prøvet yoga før OG til dig som allerede har kendskab til yoga.Yogaformen hedder Kundalini Yoga, som også kaldes for “hverdagens yogaform”. Den består af enkle og effektive redskaber til yoga & meditation (mindfullness), som vil give dig overskud og ro i en travl hverdag. Det er en aktiv og dynamisk form for yoga, som består af kropsøvelser, åndedrætsøvelser, meditation og mantra.Det er den mest effektive yogaform i verden og du vil kunne mærke en effekt med det samme.Gong-badEt langt healende gong-bad*, som genskaber balance og virker healendegiver dig ro og balance- en mantrameditation som giver healing*Et gong-bad er en afslappende og salig oplevelse. Termen “gong-bad” betyder at du bader i lydbølger (ingen vand involveret og du ta’r ikke dit tøj af). Gong-badet foregår som dyb afspænding, hvor gongen spilles og bølgerne vasker ind over din krop. Lydbølgerne som kommer fra gongen er svære for den menneskelige hjerne at følge, og kan du give slip, vil du kunne komme I en dyb meditative tilstand.

 

Pernille DybroPernille er en af Danmarks mest erfarne Kundaliniyogalærer og den første danske Kundaliniyoga Teacher Trainer. Hun har selv praktiseret kundaliniyoga i over 22 år og har undervist intensivt i 14 år. Hun står desuden bag yoga- app ́en, ”Kundalini Yoga”, som allerede er downloaded mere end 10.000 gange over hele verden.Pernille organiserer også Kundalini Yogainstruktøruddannelsen i København og i Hjørring i samarbejde med I-Sky (International School of Kundalini Yoga) og er medstifter af foreningen af Danske Kundaliniyogalærer. Hun er selv internationalt certificeret Kundalini- og meditationslærer og er, som den eneste dansker, Teacher Trainer in Training and guides af “The Aquarian Teacher Training Academy” for selv at kunne uddanne Kundalini Yogalærere.Derudover er Pernille gong-mester og har specialiseret sig i at anvende gongens vibration i Kundalini yogaen, i meditation og afspænding.Pernille deler sine erfaring og sin forståelse af Kundalini yoga på en kreativ og uhøjtidelig måde. Hun er dedikeret til at sprede Kundalini yogaen i Danmark, og er kendt for sit varme og umiddelbare væsen, ro og inderlighed.
Du kan også møde Pernille på Yoga-streamingstjenesten Yogavivo. Hvis du ikke allerede er medlem, så prøv 14 dage gratis via dette link. www.yogavivo.dk
 
Links:


Billetkøb

Alle billetkøb er bindende og refunderes ikke.YogaRanders kan ikke stå inde for, garantere eller stilles til ansvar for, om undervisningen måtte opfylde deltagerens forventninger og behov.Ved aflysning får deltagerne naturligvis pengene retur.

Deltagelse

Ved at deltage på International Yoga Dag accepterer du, at deltagelse er på eget ansvar.Arrangørerne bag International Yoga Dag fraskriver sig ethvert ansvar både hvad angår personskade og bortkomne emner.Skulle du erhverve dig en skade, eller miste personlige egendele er det din egen forsikring, der skal dække skade eller tab.Hverken YogaRanders eller Arena Randers eller underviserne kan holdes ansvarlige.

Privatliv- og sikkerhedspolitik

YogaRanders videregiver ikke personfølsomme oplysninger eller informationer om din person, personlige forhold, bookinger eller betalingsoplysninger.
Kun autoriserede medlemmer af foreningen (som har accepteret at holde informationen sikker og fortrolig) har adgang til informationen.

Fotografering

Vi gør også opmærksom på, at der under eventen vil blive taget foto, som arrangøren har de fulde rettigheder til.De vil blive offentliggjort på diverse sociale medier, hjemmesider og i forbindelse med presseomtale.