Skip to main content

Hormonyoga Workshops kun for kvinder med Charlotte Holm Kold

Arrangør

YogaRanders i samarbejde med Charlotte Holm Kold, LevYoga i Aarhus.

 

Sted

FOF`s lokaler – J. V. Martins Plads, 8900 Randers C

 

Deltagere

Kun for kvinder – Antal – Max 14

 

Workshop – del 1

Lørdag den 11. marts kl 9:30-13:00

Der vil undervejs være 15 min pause, hvor der serveres vand/the/kaffe og snacks

 

Workshop – del 2

Tirsdag den 25. april kl. 17:00-19:30

Der vil undervejs være 10 min pause, hvor der serveres vand/the/kaffe og snacks

 

Pris

Samlet deltagerpris kr. 800 ,- incl. materiale og sparring via lukket Facebookgruppe

 

I prisen indgår desuden en speciel “Hormon-goodiebag” fra Helsam Gaia Bazar, Houmeden i Randers

 

Billetkøb

Tilmeld dig her via Place2Book: Klik her

 

Bemærk: Der vil være et gebyr på kr. 3,50

 

Tilmeldingsfrist

Senest fredag den 10. marts

 

Underviser

Underviser Charlotte Holm Kold, indehaver af LevYoga.nu, er uddannet Mediyogalærer med overbygning i Hormonyoga fra Mediyoga instituttet i Sverige. Derudover er hun mindfulness instruktør, ACT terapeut, Hatha Yogalærer, har 3 års studier og eksaminer fra sygeplejerske uddannelsen samt tidligere folkeskolelærer.

 

Indhold

Disse workshops er for dig der ønsker at forebygge ubalance eller genopbygge balancen i dit hormonsystem, blive klogere og udvikles som kvinde.

 

Hormonerne er alt afgørende for vores fysiske og psykiske velbefindende, livslyst, harmoni og balance.

 

Kost, forurening, stress, sygdom, traumer, overgangsalder mm skaber ubalance i vores hormoner, hvilket bl.a. kan give sig udslag i træthed, hovedpine, vægtøgning, svækket immunforsvar, kræft, manglende livslyst og sexlyst, tab af muskel tonus, knogleskørhed, diabetes, stofskifte ubalance, menstruations smerter, uregelmæssige menstruationer, ledsmerter, dårlig blodcirkulation, etc.

 

Uanset om du ønsker at forebygge, blive klogere på dine hormoner eller måske tænker at du har ubalance i dine hormoner, er på vej i overgangsalderen kan dette forløb være noget for dig.

 

HormonYoga med udgangspunkt i medicinsk yoga (mediyoga) består af åndedrætsøvelser, blide og styrkende yogaøvelser samt meditationer.

 

Da vores hormoner er interaktive, påvirker hinanden, arbejder vi med øvelser der stimulerer de 4 hormonproducerende kirtler; Æggestokkene, binyrerne, skjoldbruskkirtlen og hypofysen. Derudover arbejder vi med styrkelse af hele vores bækkenbund.

 

Forløbet vil udover hormonyogaen bestå af følgende oplæg med tilhørende øvelser:

Hormonbalance, kost og fordøjelse

Hormonbalance og mental balance

Hormonbalance og søvn

 

Spørgeskema

Inden start vil du få tilsendt et spørgeskema omkring din aktuelle situation ifht din hormonbalance og generelle velvære.

Intentionen med spørgeskemaet er dels at øge din bevidsthed omkring din hormonbalance og generelle velvære, dels at Charlotte vil kunne målrette indholdet mere specifikt ud fra deltagerenes aktuelle situation.

 

Egen praksis

En afgørende del af programmet er egen praksis

Hormonyoga program og andre relevante øvelser udleveres så du mellem de 2 mødegange og efterfølgende har mulighed for at starte din egen praksis op derhjemme.

 

Sparring og lukket Facebook Gruppe

Du vil blive inviteret med i en lukket Facebook Gruppe, hvor du løbende kan dele erfaringer med de andre deltagere samt stille spørgsmål og modtage supervision fra Charlotte.

 

Individuel sparring

Aftaler om individuel supplerende sparringsforløb kan herudover aftales.

Her ydes der 20% rabat i forhold til normalpris.

Der vil senere komme mere om disse sparringsforløb – sted, pris og udbytte.

 

Hvad har andre fået ud af Hormon yoga

Ane, individuel hormonyogaterapi:

“Jeg har ikke haft det så godt som nu meget meget længe. Jeg har tabt mig nogle kilo og sover skønt”

 

Marianne Lykke Bukhave kursist på Hormonyoga forløb for kvinder:

“Jeg startede til hormonyoga efter at have fået taget en masse blodprøver og følt mig syg og træt længe. Jeg var blevet opereret i mine tårekanaler flere gange, idet mine øjne løb i vand hele tiden. Lægerne luftede tanken om hormonforstyrrelser/begyndende overgangsalder. Efter blot 2 gange hormonyoga kunne jeg allerede mærke en forskel. Jeg følte mig let i kroppen og min væskeophobning forsvandt. Mine øjne fik det bedre og trætheden blev mindre. Det har været en fantastisk oplevelse at mærke forskellen på kroppens forandring til at komme i balance igen. Kan af hjertet varmt anbefale Charlotte og hendes flydende dejlige energi og hendes profesionelle kendskab til kroppen og den kærlige måde hendes undervisning foregår på.”

 

Nina Hauge, kursist på Hormonyoga forløb for kvinder.

Ikke alene har jeg fået en masse gode råd og øvelser der kan lette overgangsalderen, jeg har også fået lov til at dele mine bekymringer og oplevelser med kvinder i samme situation som mig selv. Jeg oplevede stemningen på holdet som meget omsorgsfuld og dejligt rummelig. Forløbet har faktisk ændret mit syn på hvad overgangsalderen kommer til at betyde af forandring for mig.”