Skip to main content

Randers Yoga Festival 2019

Koncert – Heart of Devotion

Lørdag den 31. august 2019 kl. 13-14:15

Hvis du har partoutbillet eller lørdagsbillet, har du også adgang til koncerten og skal IKKE købe en særskilt billet til denne koncert.

Hvis ikke, skal billet købes til 50 kr. + gebyr.

OBS: Der er kun 50 billetter til salg

Heart of Devotion

Heart of Devotion spiller nordisk kirtan – de oprindelige hellige indiske mantraer til deres egne melodier og med deres helt eget udtryk.
Igen og igen synges navnene på kraften, lyset, det guddommelige i mange former.
Der kaldes og kaldes med de ældgamle kraftfulde mantraer, som en hengivelse ind i kraften, en bøn, en meditation gennem stemme, lyd, musik.
Vekslen mellem stille fordybelse og mere ydre udtryk.
Publikum er en aktiv del af koncerten, da alle chanter sammen.
Når vi i fællesskab synger mantraerne igen og igen åbnes hjertet og du kommer i en dybt fredfyldt tilstand. Ind i hjertets stille rum.
Her skal ikke præsteres noget, du synger ikke “rigtigt eller forkert”. Vi hengiver os dybt sammen ind i en tilstand, hvor tiden står stille, og der blot er oplevelsen af at være til.

Heart of Devotion er et ensemble som består af Sita Hou,på sang og kartals, Heinrich Johansen på trommer og percussion og Peter Hou på harmonium og guitar.
Vi har spillet sammen siden nytår 18/19 hvor vi fandt hinanden dybt ved en 7 timers kirtanevent.
Teksterne er hellige mantraer mens melodi og komposition er vores egen. Det giver et unikt udtryk som det vi kalder nordisk Kirtan.
Musik og chant, hengivelse og meditation er en naturlig del af vores liv og hverdag, det vi lever og er.
I det daglige underviser Sita Hou i Sita Yoga Tempeldal https://www.sita-yoga.dk i bl.a. yoga og meditation, healing, essensgrupper og dybtgående retræter. Omdrejningspunktet er hjertets hengivelse ind i det dyrebare vi er, ind i det ene hellige hjerte.
Heinrich Johansen driver Heinrich Johansen Meditation https://www.heinrichjohansen.dk hvor han gennem sessioner, retræter og essensgrupper arbejder med det vågne livfulde hele menneske.
Peter Hou underviser i musk og musikkens betydning for såvel menneske som samfund i
frontsession.dk