Skip to main content

.

Gratis sommeryoga i Tøjhushaven

YogaRanders invitere til Sommeryoga

Traditionen tro mødes vi i Tøjhushaven.

YogaRanders invitere på gratis yoga du skal bare huske din yogamåtte, godt humør og huske at holde afstand.

Og selvfølgelig bliv hjemme hvis du føjer dig sløj. Grundet Pandemien er vi lidt sent ude.

Så husk at tage din nabo med – ikke alle kender til denne skønne sommer aktivitet, så hjælp os

med at sprede budskabet.

 Du kan læse mere om undervisere og tidspunkter nedenfor.

Alle events er velegnet for yogaudøvere på alle niveauer – også nybegyndere.
Børn kun ifølge med voksne.

Glæd dig til en hel yogamåned med varieret og afvekslende sommeryoga.

Hvordan:
Møde bare op med godt humør – din yogamåtte, vandflaske og evt. et tæppe.
Der kræves ikke tilmelding.

Hvor:
På græsplænen lige efter indgangen til Tøjhushaven fra Tøjhushavevej.

I tilfælde af regnvejr:
I tilfælde af regnvejr rykker vi yogaen indendørs i Remisen, J. V. Martins Plads 3, 8900 Randers
se kort her.

Deltagelse:
Ved at deltage i arrangementet accepterer du, at deltagelse er på eget ansvar. Arrangørerne fraskriver sig ethvert ansvar både hvad angår personskade og bortkomne emner. Skulle du erhverve dig en skade, eller miste personlige ejendele er det din egen forsikring, der skal dække skade eller tab. Hverken YogaRanders eller Remisen eller underviserne kan holdes ansvarlige.

Fotografering:
Vi gør også opmærksom på, at der under eventen vil blive taget foto, som arrangøren har de fulde rettigheder til. Ved din deltagelse giver du samtidig samtykke hertil. De vil blive offentliggjort på diverse sociale medier, hjemmesider og i forbindelse med presseomtale.

PROGRAM

Undervisere

Bethina Meineche

Jeg er uddannet yogalærer med en YTT uddannelse i Vinyasa flow, Hatha Yoga fra Ashiyana Yoga School, Goa i Indien Certificeret af Yoga Alliance, ”Yoga mod stress” v/ Anne Goncalves.
Deltager løbende i workshops og har flere års egen yoga praksis bag mig.
Vinyasa flow, Hatha yoga: en dynamisk yogaform, hvor stillingerne sammensættes i et flydende tempo. Åndedrættet og bevægelsen flyder sammen. Vi styrker, smidiggør og balancerer. Vi arbejder fra “gørens tilstand” til “værens tilstand” meditativt.
Soft & Still: til dig der i kærlig omsorg har brug for ‘at trække stikket ud’ for en stund og komme helt ned i gear. Mange af os lever i en hektisk hverdag med mange stimulis og indtryk. På denne klasse hjælper vi kroppen til at falde til ro.
Yoga mod stress forløb: kontakt mig for nærmere info.
Alle kan deltage. Glæder mig til at møde dig.

Birgitte Kannegaard Lybæk

Jeg har siden 2008 arbejdet som naturdagplejer og fået et stort kendskab til børns adfærd og set hvilke krav de bliver mødt med i en tidligere og tidligere alder. Jeg uddannede mig derfor til børneyogalære i 2018 hos Yogarollingerne og vil gennem børneyogaen hjælpe børnene til at stå stærkere. Til dagligt bruger jeg børneyoga i min egen dagpleje og i de større legestuegrupper i dagplejen i Randers Kommune. Sideløbende tilbyder jeg aldersopdelte hold i børne- og familieyoga og laver skræddersyede forløb til institutioner, skoler, private, foreninger mm. Se holdene på facebook eller få mere info på hjemmesiden. Underviser her:

Bolette Visholm

Bolette holder til i byens mindste shala i Dronningborg. Her har hun sin egen lille YogaOase, hvor haven, krystaller og doTERRA-olier er en naturlig del af den yoga der praktiseres.
Bolette er egentlig uddannet Ashtangayogalærer, men har kastet sin kærlighed på kundalinien – certificering heri med afslutning november 2019.
Til dagligt underviser Bolette i folkeskolen, hvor flere af byens børn får glæde af den leg og ro som hendes børneyogatimer danner rammen for.
Hvis du som barn eller voksen ønsker at lave yoga, meditere og synge mantraer sammen med mig så ring på tlf. eller skrive via FB/Instagram.

Hening Wilsten

Jeg har over 1.000 timers intensive yogauddannelser i Danmark, Sverige, Indien, Mexico og Bali. Jeg er certificeret yogalærer i Traditionel Tantra Yoga og Hatha Yoga. Har de sidste 7 år undervist regelmæssig i Randers og Thailand. Blandt andet i “Gratis sommeryoga i Tøjhushaven”, hos FOF Randers og på Randers Yoga Festival 2016/17. Jeg deler min tilværelse mellem vores boliger i Randers og i vinterhalvåret i Thailand. I 2015 var jeg med til, at danne foreningen YogaRanders, hvor jeg var formand indtil 2020.

Irrene Wilsten

Jeg har over 1.000 timers intensive yogauddannelser i Danmark, Sverige, Indien, Mexico og Bali.
Jeg er certificeret yogalærer i Asthanga Yoga, Traditionel Tantra Yoga og Hatha Yoga.
Har de sidste 7 år undervist regelmæssig i Randers og Thailand. Blandt andet i “Gratis sommeryoga i Tøjhushaven”, hos FOF Randers og på Randers Yoga Festival 2016/17.
Jeg deler min tilværelse mellem vores boliger i Randers og i vinterhalvåret i Thailand. I 2015 var jeg med til, at danne foreningen YogaRanders.

Randi Sesse Kjær

Jeg blev uddannet Yoga- og Meditations- instruktør i april 2017, fra Nada Yoga School, Rishikesh, Indien.
Derudover har jeg en uddannelse som Psykomotorisk Terapeut fra Professionshøjskolen UCC, færdiggjort i januar 2016.
Endvidere har jeg en del erfaring inden for dans, teater, stemme og kontaktimprovisation.
Har undervist ved Århus Yogafestival 2019.
Jeg arbejder med forbindelsen mellem krop og sind – “BodyBALANCEmind”. Hvor jeg specielt gerne vil lære hver individuel deltager at få en bedre kropsbevidsthed.
Herved opnås ressourcer til at mærke efter, hvad der er det rigtige for individet i forskellige givne situationer. Samtidig kan en øget kropsbevidsthed give mulighed for at nyde glæderne ved livet på et højere plan.
Jeg underviser i en form for “slow flow”, hvor der er mulighed for at komme ordentligt ind i stillingerne og mærke sit åndedræt. Jeg giver støtteinstruktioner, så der er mulighed for, at alle kan være med.

Underviser her:
www.fitness1.dk

www.randers-fys.dk

Tlf: 29642795
Mail: sesse18@hotmail.com